Supele sunt foarte importante in alimentatia zilnica si trebuie consumate cu regularitate. Puteti profita de legumele proaspete de sezon cum ar fi mazarea verde pentru a prepara aceasta delicioasa supa.
Supa crema de legume este o alegere victorioasa fie ca e vorba de pranz sau cina, sau pur si simplu ca modalitate de a servi o doza sanatoasa de legume de sezon.
Va recomandam sa incercati si supa de mazare verde cu sparanghel, numai buna in perioada primaverii cand se gasesc proaspete.
Procedeul de preparare este foarte simplu: supa de legume se pune la foc si se aduce la punctul de fierbere. Se pun bucatile de asparagus si ceapa verde maruntita si se lasa 5 minute. Se adauga mazarea verde si smantana si se mai fierbe 3 minute. Se condimenteaza dupa gust, se adauga frunzele de menta si se mixeaza cu blenderul vertical.
Supa de mazare verde si sparanghel se serveste cu crutoane, rece sau calda.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii