Supa de morcov si dovlecel

Supa de morcov si dovlecel este gustoasa si satioasa, ideala pentru zilele reci de toamna.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un kg morcov
  • 1/2 dovleac
  • 2 cartofi
  • un catel de usturoi
  • o ceapa
  • un litru supa de legume
  • o lingura ulei
  • nucsoara
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se presara supa din concentrat si se lasa deoparte. Dovleacul, cartofii si morcovii se curata si se taie rondele. Ceapa si usturoiul se curata, iar ceapa se inmoaie in ulei incins, in oala in care va fierbe supa. Se adauga restul legumelor, usturoiul si supa de legume din concentrat. Se potriveste cu sare, piper, nucsoara si se lasa la fiert 30 minute. Se mixeaza totul si se aduce la masa cu marar.


Supa se serveste cu marar proaspat si/sau smantana.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdale

Invelis crocant, miez ciocolatos. Intr-un cuvant...delicioase!

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdale
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii