Supa de pere

Supade pere este usoara si foarte gustoasa. Se prepara din pere, cuisoare, apa, smantana, unt si zahar sau sare.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-600 gr pere
  • 1
  • 5 l apa
  • 1-2 cuisoare
  • 150 gr smantana
  • 30-40 gr unt
  • zahar si sare

Mod de preparare

Perele se curata de coji si samburi, apoi se pun in apa la fiert. Se trec prin sita si se asaza din nou vasul pe foc. Dupa ce a inceput sa clocoteasca se adauga untul, cuisoarele, zaharul si sarea. Se ia de pe foc dupa 10-15 minute.


Se serveste calda, cu smantana.

Alte retete:

Supa de rosii

Supa cu galuste

Ciorba radauteana

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...