Supade pere este usoara si foarte gustoasa. Se prepara din pere, cuisoare, apa, smantana, unt si zahar sau sare.
Perele se curata de coji si samburi, apoi se pun in apa la fiert. Se trec prin sita si se asaza din nou vasul pe foc. Dupa ce a inceput sa clocoteasca se adauga untul, cuisoarele, zaharul si sarea. Se ia de pe foc dupa 10-15 minute.
Se serveste calda, cu smantana.
Alte retete:
Supa de rosii
Supa cu galuste
Ciorba radauteana
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii