Supa de praz si cartofi cu cascaval

Pentru supa de praz si cartofi cu cascaval prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie rondele.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • supa de oase - 1
  • 8 l sau 1
  • 8 l apa si 4 cuburi MAGGI de vita
  • praz
  • paine alba - 150 g
  • cascaval - 50 g
  • ulei - 50 ml
  • sare si piper

Mod de preparare

Pentru supa de praz si cartofi cu cascaval prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie rondele. Painea alba se taie felii subtiri, care se stropesc cu 25 ml ulei si se rumenesc la cuptor. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara supa de oase. Prazul se inabusa in 25 ml ulei cu 50 g supa. Supa de oase se fierbe cu cartofii si prazul inabusit. La sfarsit de fierbere se adauga sare. Cand supa este fiarta, deasupra se adauga feliile de paine, cascavalul ras si piperul. Se introduce la cuptor cca 5 minute.

Supa de praz si cartofi cu cascaval se serveste fierbinte.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa