Ceapa se taie in cubulete de 1 cm si se caleste intr-o oala cu uleiul de masline. Morcovii, telina, prunele si cartofii se taie de asemenea in cubulet
Ceapa se taie in cubulete de 1 cm si se caleste intr-o oala cu uleiul de masline. Morcovii, telina, prunele si cartofii se taie de asemenea in cubulete, se adauga in oala si se rumenesc. Zaharul pudra se presara deasupra si se caramelizeaza usor.
Supa de legume se toarna deasupra, impreuna cu scortisoara si condimentele si se lasa sa fiarba o jumatate de ora. Apoi se amesteca pana capata consistenta unui puree si se mai lasa sa dea o data in clocot. Laptele se bate spuma si inainte de servire se adauga o lingurita de spuma in fiecare farfurie, ca ornament.
In boluri mici, cu o frunza de patrunjel sau de menta in bol.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii