Supa de rosii a la China

Supa de rosii a la China este o supa de inspiratie asiatica, usor de facut si foarte racoroasa si satioasa.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 fire de busuioc verde
  • 2 fire de arpagic
  • 1 lingurita de ghimbir ras
  • 1 lingura de ulei
  • 3 linguri de unt de arahide
  • 800 ml suc de rosii
  • 50 ml lapte de cocos
  • sare
  • piper
  • zahar
  • crutoane sau bulete de orez

Mod de preparare

Se incinge uleiul si se introduc firele de busuioc pentru un minut, dupa care se scot.

Se pune in uleiul ramas arpagicul tocat marunt, ghimbirul ras, untul si se lasa pe foc 1-2 minute. Se toarna apoi sucul de rosii, 200 ml de apa, 50 ml de lapte, se acopera si se fierbe 10 minute. Se adauga, dupa gust, zahar, sare, piper. Se adauga din nou crengutele de busuioc.


Supa de rosii se serveste cu crutoane sau bulete de orez.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cheesecake Brownies

Cheesecake Brownies
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca