Supa de rosii a la China este o supa de inspiratie asiatica, usor de facut si foarte racoroasa si satioasa.
Se incinge uleiul si se introduc firele de busuioc pentru un minut, dupa care se scot.
Se pune in uleiul ramas arpagicul tocat marunt, ghimbirul ras, untul si se lasa pe foc 1-2 minute. Se toarna apoi sucul de rosii, 200 ml de apa, 50 ml de lapte, se acopera si se fierbe 10 minute. Se adauga, dupa gust, zahar, sare, piper. Se adauga din nou crengutele de busuioc.
Supa de rosii se serveste cu crutoane sau bulete de orez.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii