Supa de rosii a la China

Supa de rosii a la China este o supa de inspiratie asiatica, usor de facut si foarte racoroasa si satioasa.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 fire de busuioc verde
  • 2 fire de arpagic
  • 1 lingurita de ghimbir ras
  • 1 lingura de ulei
  • 3 linguri de unt de arahide
  • 800 ml suc de rosii
  • 50 ml lapte de cocos
  • sare
  • piper
  • zahar
  • crutoane sau bulete de orez

Mod de preparare

Se incinge uleiul si se introduc firele de busuioc pentru un minut, dupa care se scot.

Se pune in uleiul ramas arpagicul tocat marunt, ghimbirul ras, untul si se lasa pe foc 1-2 minute. Se toarna apoi sucul de rosii, 200 ml de apa, 50 ml de lapte, se acopera si se fierbe 10 minute. Se adauga, dupa gust, zahar, sare, piper. Se adauga din nou crengutele de busuioc.


Supa de rosii se serveste cu crutoane sau bulete de orez.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide