Supa de rosii cu fidea

Supa de rosii cu fidea este o reteta simpla de supa de rosii servita alaturi de taitei.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l suc de rosii concentrat
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 75 ml ulei masline
  • 2-3 cartofi
  • 1 bucata de telina
  • sare
  • piper
  • 50 g fidea

Mod de preparare

Sucul de roșii se pune la fiert împreună cu cca. 1 l apa. Cand clocotește se adaugă uleiul, ceapa tocata, ardeiul tăiat cuburi sau fășii, morcovul si țelina. După cca. 10 minute se adaugă cartofii tăiați cuburi. Când cartofii sunt fierți se pune fideaua si se mai lasă la fiert cca.5 minute.

Imi plac la aparatul Philips Multicooker functia de menținere a preparatelor la cald, ceea ce permite servirea oricând a mesei dar si existenta valvei ajustabile pentru presiune care permite păstrarea propietatilor nutritive ale legumelor.


In fiecare farfurie se presară verdeața.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide