Supa de rosii cu orez si legume

Pentru supa de rosii cu orez si legume se curata zarzavatul, se spala si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si sare. Cand zarzavatul s-a fiert, se adauga rosiile.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii (1 kg.)
  • morcov (2 buc.)
  • pastarnac (1 buc.)
  • ardei gras (2 buc.)
  • ceapa (1 buc.)
  • unt (50 gr.)
  • apa (2 l.)
  • patrunjel
  • orez (2 linguri)
  • sare.

Mod de preparare

Pentru supa de rosii cu orez si legume se curata zarzavatul, se spala si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si sare. Cand zarzavatul s-a fiert, se adauga rosiile spalate si rupte in patru. Zarzavaturile bine fierte se trec prin sita, se aseaza din nou supa la fiert si, cand clocoteste, se adauga orezul curatat si spalat. Se lasa oala sa fiarba la foc incet, acoperita. Dupa ce orezul e gata, se drege supa cu oul si se adauga untul si patrunjelul verde tocat.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...