Rosiile se curata de pielite si se taie cubulete mici, apoi se pun la fiert in apa rece, impreuna cu ceapa taiata marunt, zaharul, sarea si scortiso
Rosiile se curata de pielite si se taie cubulete mici, apoi se pun la fiert in apa rece, impreuna cu ceapa taiata marunt, zaharul, sarea si scortisoara. Se trec, dupa ce au fiert printr-o sita si se pun pe foc, cu apa rece. Se adauga galbenusurile amestecate cu vin fiert si apoi albusurile batute spuma, treptat.
Supa se serveste fierbinte sau rece.
Alte retete:
Muschi de porc la cuptor Oua umplute Friptura de vita la cuptor
Fie ca folosim spanac prospat, sau spanac congelat, fie ca este un fel principal vegetarian sau garnitura pentru o friptura,...
Mancare de Spanac (Reteta Video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa