Se toaca, se zdrobesc rosiile si se pun la fiert pana scade zeama. Intr-o oala se pune apa la fiert, in care se adauga legumele, dupa ce au fost toca
Se toaca, se zdrobesc rosiile si se pun la fiert pana scade zeama. Intr-o oala se pune apa la fiert, in care se adauga legumele, dupa ce au fost tocate (morcov, ceapa, telina si ardei) si se lasa la fiert. Intre timp se face compozitia pentru taitei, dupa care se intinde in foita subtire si se lasa 10 min. sa se usuce, dupa care se taie taitei subtiri. In oala unde au fiert legumele se pun rosiile si o lingurita de sare si se mai lasa la fiert aprox. 20 min. In final se adauga taiteii si se mai lasa la fiert aprox. 15 min, dupa care se adauga leusteanul.
Alte retete culinare recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa