Se spala, se curata si se taie bucati salata verde. Apoi se pune intr-un vas cu 2 litri de apa fiarta. Separat, intr-o tigaie, se caleste in putin un
Se spala, se curata si se taie bucati salata verde. Apoi se pune intr-un vas cu 2 litri de apa fiarta. Separat, intr-o tigaie, se caleste in putin unt o ceapa tocata marunt si costita taiata bucatele mici. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se toarna compozitia in oala cu salata verde. Din 2 oua, se face o omleta, care se taie bucati si se toarna in supa. Se potriveste totul de sare si piper si se adauga patrunjelul verde tocat, smantana si optional zeama de lamaie.
Se serveste rece.
Alte retete:
Supa de galuste
Supa de praz
Ciorba de urzici
Declar inchis sezonul visinelor si cireselor proaspete pe anul acesta, dar las deschis sezonul toamna-iarna pentru cele...
Desert prajitura pufoasa cu visine si cireseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj