Se spala, se curata si se taie bucati salata verde. Apoi se pune intr-un vas cu 2 litri de apa fiarta. Separat, intr-o tigaie, se caleste in putin un
Se spala, se curata si se taie bucati salata verde. Apoi se pune intr-un vas cu 2 litri de apa fiarta. Separat, intr-o tigaie, se caleste in putin unt o ceapa tocata marunt si costita taiata bucatele mici. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se toarna compozitia in oala cu salata verde. Din 2 oua, se face o omleta, care se taie bucati si se toarna in supa. Se potriveste totul de sare si piper si se adauga patrunjelul verde tocat, smantana si optional zeama de lamaie.
Se serveste rece.
Alte retete:
Supa de galuste
Supa de praz
Ciorba de urzici
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa