Spanacul se curata, se spala si se pune la oparit in apa fierbinte. Se scoate din apa, se strecoara si se toaca marunt. Intr-un vas se pune unt la to
Spanacul se curata, se spala si se pune la oparit in apa fierbinte. Se scoate din apa, se strecoara si se toaca marunt. Intr-un vas se pune unt la topit si se adauga faina, dupa care se amesteca si se toarna treptat laptele. Se mai adauga o jumatate de ceasca de apa fierbinte si se lasa la fiert compozitia, amestecand incet, sa nu se formeze cocoloase. Piureul de spanac, se adauga peste acest amestec, se completeaza cu apa in care s-a oparit spanacul si se lasa la fiert. Spre finalul fierberii se adauga galbenusurile de oua.
Supa se serveste calda, cu crutoane de paine prajita.
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase