Supa de sparanghel

Retete dietetice. O supa gustoasa si sanatoasa

Portii
4
Timp pregatire
1200 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g sparanghel
  • 30 g unt
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 3 cartofi mari
  • sare
  • piper
  • 1 l apa
  • 300 ml smantana

Mod de preparare

Intr-o oala, calim ceapa in untul topit, impreuna cu uleiul, pana devine transparenta, adaugam usturoiul pisat, cartofii taiati cubulete, sparanghelul taiat bucati cca. 2 cm. Adaugam apa, sare, piper dupa gust si lasam sa fiarba totul, pana ce legumele sunt fierte. Dupa ce au fiert, le pasam cu blenderul si la final, adaugam smantana, amestecam bine si servim cu crutoane sau ce dorim.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...