Supa de stevie sau de macris cu smantana

Pentru supa de stevie sau de macris cu smantana se curata de codite, se spala foarte bine in mai multe apa stevia sau macrisul, apoi se opareste.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • apa (1 1/2 l)
  • ceapa (1 buc.)
  • faina (1/2 lingura)
  • macris (1/2 kg.)
  • oua (1 buc.)
  • slanina (100 gr.)
  • smantana (150 gr.)
  • stevie (1/2 kg.)
  • unt (50 gr.)
  • verdeata.

Mod de preparare

Pentru supa de stevie sau de macris cu smantana se curata de codite, se spala foarte bine in mai multe apa stevia sau macrisul, apoi se opareste, se strecoara si se taie fasii. Se aseaza oala pe foc cu apa si cu ceapa curatata, si tocata marunt. Dupa ce ceapa este aproape fiarta, se adauga stevia sau macrisul. Intr-o farfurie se amesteca faina cu putina apa rece, dupa care se toarna in oala. Se taie slanina in cubulete foarte mici si se caleste in grasime, apoi se pune in supa, unde se lasa sa se fiarba impreuna cu stevia 15-20 minute. Se bate un ou si cu smantana. Pe deasupra se presara patrunjel verde tocat marunt.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...