Pulpele de pui se spala bine, se curata. Morcovii se curata, se spala, se taie cubulete. Intr-o oala se pune apa la fiert. cand incepe sa fiarba se a
Pulpele de pui se spala bine, se curata. Morcovii se curata, se spala, se taie cubulete. Intr-o oala se pune apa la fiert. cand incepe sa fiarba se adauga pulpele si morcovii taiati marunt. Se lasa sa fiarba. Cand carnea si morcovii sunt fierti se adauga taieteii si se mai lasa 3-4 minute la fiert. Se ia supa de pe foc si se adauga patrunjel taiat marunt deasupra.
Se serveste calduta. Alte retete de supa recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa