Supa de taietei cu carne de pui

Pulpele de pui se spala bine, se curata. Morcovii se curata, se spala, se taie cubulete. Intr-o oala se pune apa la fiert. cand incepe sa fiarba se a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 pulpe de pui
  • 2-3 morcovi
  • 150 grame de taitei
  • putin patrunjel
  • putina sare

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala bine, se curata. Morcovii se curata, se spala, se taie cubulete. Intr-o oala se pune apa la fiert. cand incepe sa fiarba se adauga pulpele si morcovii taiati marunt. Se lasa sa fiarba. Cand carnea si morcovii sunt fierti se adauga taieteii si se mai lasa 3-4 minute la fiert. Se ia supa de pe foc si se adauga patrunjel taiat marunt deasupra.


Se serveste calduta. Alte retete de supa recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...