Supa de taietei cu carne de pui

Pulpele de pui se spala bine, se curata. Morcovii se curata, se spala, se taie cubulete. Intr-o oala se pune apa la fiert. cand incepe sa fiarba se a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 pulpe de pui
  • 2-3 morcovi
  • 150 grame de taitei
  • putin patrunjel
  • putina sare

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala bine, se curata. Morcovii se curata, se spala, se taie cubulete. Intr-o oala se pune apa la fiert. cand incepe sa fiarba se adauga pulpele si morcovii taiati marunt. Se lasa sa fiarba. Cand carnea si morcovii sunt fierti se adauga taieteii si se mai lasa 3-4 minute la fiert. Se ia supa de pe foc si se adauga patrunjel taiat marunt deasupra.


Se serveste calduta. Alte retete de supa recomandate:

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa