Supa de varza cu legume si smantana

Pentru supa de varza cu legume si smantana varza se curata, se spala si se taie felii. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie fasii inguste.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • supa de oase - 1 l sau 1 l apa
  • 2 cuburi MAGGI de vita
  • varza alba - 1 kg
  • ceapa - 100 g
  • morcovi - 100 g
  • telina radacina - 50 g
  • fidea - 150 g
  • smantana/iaurt - 50 g/100 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru supa de varza cu legume si smantana varza se curata, se spala si se taie felii. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie fasii inguste. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste. Apa se indeparteaza. Fideaua se fierbe si se trece prin jet de apa rece. Se prepara supa de oase. Varza, morcovii, telina si ceapa se inabusa in ulei cu 50 ml supa de oase. Se adauga restul de supa, sarea si se fierb impreuna. Aproape de final, se adauga fideaua.

Supa de varza cu legume si smantana se serveste fierbinte cu smantana sau iaurt deasupra.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta cu pui si ciuperci brune

Tarte si placinte rumenite si iscusite O bunatate de placinta, cu un aluat usor de preparat, si-o umplutura grozava!

Placinta cu pui si ciuperci brune
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii