Supa de varza de Bruxelles este o reteta delicioasa de supa de varza cu multe legume. O supa sanatoasa, potrivita pentru sezonul rece.
Modul de preparare a retetei:
Zarzavatul de supa si ceapa se taie marunt si se fierb in apa o jumatate de ora.
Supa se strecoara, se pune din nou pe foc si se pun varzutele de Bruxelles taiate in doua. Se lasa supa de varza pe foc pana se inmoaie varza. Se adauga sarea, cimbrul si untul, faina dizolvata in cateva linguri de supa. Se mai lasa supa de varza sa dea cateva clocote, apoi se serveste. De preferat cu un ardei iute.
La noul Philips Multicooker ma atrag mai ales cele 2 functii :posibilitatea de a prepara iaurt(yogurt) si de a pastra mancarea calda pana in momentul servirii ei !
Daca nu tineti regim de slabire, puteti pune o data cu cimbrul si 150 ml smantana, supa de varza va fi mult mai gustoasa.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti