Supa de varza de Bruxelles

Supa de varza de Bruxelles este o reteta delicioasa de supa de varza cu multe legume. O supa sanatoasa, potrivita pentru sezonul rece.

Timp pregatire
1 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru apa
  • 400 gr varza de Bruxelles
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 radacina patrunjel
  • o lingurita faina
  • sare
  • 1 virf de cutit cimbru
  • 1 felie de unt
  • optional: 200 ml smantana

Mod de preparare

Modul de preparare a retetei:
Zarzavatul de supa si ceapa se taie marunt si se fierb in apa o jumatate de ora.
Supa se strecoara, se pune din nou pe foc si se pun varzutele de Bruxelles taiate in doua. Se lasa supa de varza pe foc pana se inmoaie varza. Se adauga sarea, cimbrul si untul, faina dizolvata in cateva linguri de supa. Se mai lasa supa de varza sa dea cateva clocote, apoi se serveste. De preferat cu un ardei iute.

La noul Philips Multicooker ma atrag mai ales cele 2 functii :posibilitatea de a prepara iaurt(yogurt) si de a pastra mancarea calda pana in momentul servirii ei !


Daca nu tineti regim de slabire, puteti pune o data cu cimbrul si 150 ml smantana, supa de varza va fi mult mai gustoasa.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii