Pentru supa de visine cu smantana se spala visinele, se oparesc si se dau prin sita. Se amesteca sucul de visine cu 1 litru apa, sare si zahar si se lasa sa dea cateva clocote.
Pentru supa de visine cu smantana se spala visinele, se oparesc si se dau prin sita. Se amesteca sucul de visine cu 1 litru apa, sare si zahar si se lasa sa dea cateva clocote. Se bat intr-un castron galbenusurile cu smantana, se toarna cite putina zeama clocotita, amestecand bine, apoi se amesteca cu toata supa.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti