Supa de zbarciobi

Se curata, se spala si se toaca marunt ceapa, morcovul, patrunjelul si telina. Se pun apoi la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scot din sup

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr zbarciogi
  • 25 gr unt
  • sare
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 1
  • 5 l apa

Mod de preparare

Se curata, se spala si se toaca marunt ceapa, morcovul, patrunjelul si telina. Se pun apoi la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scot din supa si se adauga zbarciobii bine spalati si taiati felii, in prealabil. Se lasa la fiert, apoi se adauga un ou si un galbenus batut, se amesteca si se lasa sa dea in clocot de cateva ori.


Supa se serveste cu patrunjel verde tocat presarat deasupra.

Alte retete culinare:

Supa de galuste

Ciorba radauteana

Ciorba de burta

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...