Supa delicioasa de chimen

Pentru supa delicioasa de chimen se curata zarzavatul, se spala si se pune cu apa la fiert, iar cand este foarte bine fiert, se strecoara zeama.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcov (2 buc.)
  • patrunjel (1 radacina)
  • pastarnac (1 buc.)
  • cartofi (1 buc.)
  • untdelemn (100 gr.)
  • faina (1 lingura)
  • sare
  • apa (2 l)
  • chimen (2 linguri).

Mod de preparare

Pentru supa delicioasa de chimen se curata zarzavatul, se spala si se pune cu apa la fiert, iar cand este foarte bine fiert, se strecoara zeama. Se topeste grasimea, se adauga faina, apoi chimenul, care a fost usor pisat pentru a da un gust bun. Se amesteca bine, apoi se pun 2-3 linguri de supa si, dupa cateva clocote, se rastoarna in oala. Se mai lasa sa fiarba la foc potrivit 15-20 min. Se potriveste de sare. Fiarta cu un os sau cu zeama de carne supa devine mai gustoasa si mai hranitoare.


Se serveste la masa cu crutoane de paine prajita.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...