Pentru supa delicioasa de conopida cu smantana se curata conopida, se rupe in bucati si se fierbe in apa cu sare. Din conopida fiarta se opreste cite un buchetel.
Pentru supa delicioasa de conopida cu smantana se curata conopida, se rupe in bucati si se fierbe in apa cu sare. Din conopida fiarta se opreste cite un buchetel pentru fiecare portie, iar restul se da prin sita, se amesteca cu rintas. Se adauga apa clocotita dupa nevoie si dupa cateva clocote supa este gata. Se drege cu galbenus de ou si smantana.
Se serveste imediat, adaugind in farfurie cite un buchetel de conopida.
Ieri seara venind io acasa de la servici ,m-a intampinat Cleme cu reteta de Eierschecke a Corinutei,desi era 19:30 ora...
Eierschecke-Prajitura CorinuteiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj