Pentru supa delicioasa de mazare uscata se alege mazarea, se spala bine si se pune la inmuiat de cu seara. A doua zi, se schimba apa si se aseaza mazarea la foc potrivit.
Pentru supa delicioasa de mazare uscata se alege mazarea, se spala bine si se pune la inmuiat de cu seara. A doua zi, se schimba apa si se aseaza mazarea la foc potrivit. Dupa cateva clocote, se adauga zarzavatul curatat, spalat si trecut prin razatoare. Se lasa supa sa fiarba, oala fiind acoperita. Cand mazarea este bine fiarta, se adauga grasimea, laptele si sarea. Se mai dau cateva clocote.
Se serveste la masa cu saleuri cu cascaval drept garnitura.
O prajitura extraordinara, delicioasa, plina ochi de ciocolata, care an de an sta pe masa noastra de sarbatoare....asa ca...
Buturuga de CraciunPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura