Pentru supa delicioasa de zarzavaturi cu orez si smantana dupa ce zarzavatul a fost curatat si spalat, se taie marunt si se pune la fiert.
Pentru supa delicioasa de zarzavaturi cu orez si smantana dupa ce zarzavatul a fost curatat si spalat, se taie marunt si se pune la fiert. Cand zarzavaturile s-au inmuiat, se adauga conopida desfacuta in buchetele, orezul, cartofii taiati cubulete si sarea, continuindu-se fierberea. Separat, intr-o tigaie, se ingalbeneste usor faina in unt, se stinge apoi cu putina supa, se lasa sa fiarba si se toarna peste supa. Dupa ce mai da in doua clocote, supa este gata. Se ia oala deoparte, se lasa sa se mai racoreasca, se drege cu smantana, se pune verdeata si se serveste imediat.
Un fel principal sau o cină generoasă cu ce avem prin frigider și cămară! Cu un pic de răbdare veți prepara...
Cartofi umplutiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj