Supa delicioasa de zarzavaturi cu orez si smantana

Pentru supa delicioasa de zarzavaturi cu orez si smantana dupa ce zarzavatul a fost curatat si spalat, se taie marunt si se pune la fiert.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 conopida mica
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi mijlocii
  • 1 lingurita faina
  • 50 g unt
  • 1 lingurita orez
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • patrunjel si marar verde tocate fin

Mod de preparare

Pentru supa delicioasa de zarzavaturi cu orez si smantana dupa ce zarzavatul a fost curatat si spalat, se taie marunt si se pune la fiert. Cand zarzavaturile s-au inmuiat, se adauga conopida desfacuta in buchetele, orezul, cartofii taiati cubulete si sarea, continuindu-se fierberea. Separat, intr-o tigaie, se ingalbeneste usor faina in unt, se stinge apoi cu putina supa, se lasa sa fiarba si se toarna peste supa. Dupa ce mai da in doua clocote, supa este gata. Se ia oala deoparte, se lasa sa se mai racoreasca, se drege cu smantana, se pune verdeata si se serveste imediat.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi umpluti

Un fel principal sau o cină generoasă cu ce avem prin frigider și cămară! Cu un pic de răbdare veți prepara...

Cartofi umpluti
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca