Pentru supa din cartofi si legume cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. telina, morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se taie cuburi.
Pentru supa din cartofi si legume cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. telina, morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se taie cuburi. Faina se cerne. Varza se curata, se spala si se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Se prepara supa de oase. Ceapa, morcovii, telina, varza, patrunjelul radacina si pastarnacul se inabusa in ulei cu 50 ml supa. Cartofii se introduc in supa si se fierb. Cand sunt fierti pe jumatate se adauga legumele inabusite, boia de ardei, sare si piper dupa gust, continuand fierberea. Se adauga faina dizolvata in iaurt sau smantana, impreuna cu galbenusurile si pasta de tomate. Se mai fierb 5 minute.
Supa din cartofi si legume se serveste fierbinte cu patrunjel verde deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii