Pentru supa din ceapa ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Painea alba se taie felii subtiri, care apoi se stropesc cu 25 g ulei si se rumenesc la cuptor.
Pentru supa din ceapa ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Painea alba se taie felii subtiri, care apoi se stropesc cu 25 g ulei si se rumenesc la cuptor. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara supa de oase. Ceapa se inabusa in 75 ml ulei cu 50 ml supa de oase se toarna in supa, se adauga sare si piper dupa gust si se fierb impreuna cca 5 minute. Deasupra se aseaza feliile de paine si cascavalul ras si se gratineaza la cuptor 5 minute.
Supa din ceapa se serveste fierbinte.
Cartofii imi plac mult ... gatiti in orice fel :)) ... De data aceasta i-am facut la cuptor umpluti cu pancetta si acoperiti...
Cartofi umpluti la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj