Pentru supa din rosii cu orez rosiile proaspete se spala si se taie in sferturi. telina si morcovii se curata, se spala si se taie felii.
Pentru supa din rosii cu orez rosiile proaspete se spala si se taie in sferturi. telina si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala, se taie felii, se opareste si se indeparteaza apa. Ardeiul gras, se spala si se taie fasii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe si se trece sub jet de apa rece. Se prepara supa. Morcovii, telina si ceapa se inabusa in ulei cu 50 g supa. Se introduc rosiile si ardeiul gras si se fierb 15 minute. Se adauga faina dizolvata in supa de oase, sare si se fierb 15 minute. Se paseaza si se adauga orez fiert, zahar si se mai fierb 5 minute.
Supa din rosii cu orez se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti