O ceapa se caleste in putin ulei. Cate doua radacini de patrunjel si morcov, o gulie, un cartof se taie cubulete si se pun peste ceapa. Se presara boi
O ceapa se caleste in putin ulei. Cate doua radacini de patrunjel si morcov, o gulie, un cartof se taie cubulete si se pun peste ceapa. Se presara boia de ardei, dupa care se pun 1,2 l. apa, se sareaza si se lasa la fiert pana ce se inmoaie zarzavatul.
Se condimenteaza si, la sfarsit, se presara 2 linguri de gris. Se mai da in clocot cateva minute avandu-se grija ca grisul sa nu se inmoaie prea tare.
Alte reteta ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba bors
Astazi Ciulamaua Rulz !! :))
Ciulama cu ciuperci reinventataGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa