Supa falsa

O ceapa se caleste in putin ulei. Cate doua radacini de patrunjel si morcov, o gulie, un cartof se taie cubulete si se pun peste ceapa. Se presara boi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • ulei
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 gulie
  • 2 cartof
  • boia
  • sare
  • 2 linguri de gris

Mod de preparare

O ceapa se caleste in putin ulei. Cate doua radacini de patrunjel si morcov, o gulie, un cartof se taie cubulete si se pun peste ceapa. Se presara boia de ardei, dupa care se pun 1,2 l. apa, se sareaza si se lasa la fiert pana ce se inmoaie zarzavatul.

Se condimenteaza si, la sfarsit, se presara 2 linguri de gris. Se mai da in clocot cateva minute avandu-se grija ca grisul sa nu se inmoaie prea tare.
Alte reteta ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba bors

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa