Supa fermierului cu legume si paste

Aceasta supa, numita si supa fermierului, contine foarte multe legume, si poate fi adaptata cu ce legume radacinoase aveti la indemana.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30ml ulei de masline
  • 1 ceapa tocata grosier
  • 3 morcovi taiati rondele
  • 200g napi
  • 175g varza
  • 400g rosii
  • 15ml sos de rosii
  • 1 lingura condimente mediteraneene
  • 1 lingura oregano
  • 50g ardei taiati cuburi
  • 1
  • 5l apa
  • 50g paste
  • 400g fasole prefiarta
  • 2 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare

Incalzeste uleiul intr-o oala mare, adauga ceapa si caleste-o pana cand devine transparenta. Adauga legumele proaspete, rosiile, sucul de rosii si ierburile mediteraneene. Adauga sare si piper dupa gust si adu la punctul de fierbere. Adauga apa, acopera cu un capac si lasa sa fiarba pentru 30 de minute la foc mic, amestecand ocazional.

Adauga pastele, adu din nou la punctul de fierbere si lasa-le sa fiarba cu 3 minute mai putin decat timpul de pe cutie. Amesteca frecvent ca sa nu se lipeasca intre ele.

Adauga boabele de fasole si mai lasa pe foc 2-3 minute. Dupa ce opresti focul adauga frunzele de patrunjel, si adauga sare si piper daca mai e necesar.


Supa cu legume si paste se serveste calda, cu parmezan ras deasupra daca doriti.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide