Supa de rosii este foarte simplu de preparat. Puteti folosi rosii proaspet sau bulion ori rosii din conserva.
Supa de rosii este foarte simplu de preparat. Puteti folosi rosii proaspete sau bulion ori rosii din conserva.
Se spala legumele si se curata. Se pune la fiert ceapa taiata bucati, morcovii taiati rondele, telina taiata sferturi si se lasa sa fiarba circa 30 minute si se paseaza. Se pune din nou la fiert, se potriveste de sare, se adauga zaharul, uleiul si apoi pastele. Se mai fierbe circa 5-6 minute. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat
Supa de rosii se serveste calda.
Apreciez pastele italiene. Daca am incercat un sortiment si-mi place, cu siguranta il voi achizitiona din nou. Capunati...
Capunati cu ciuperci - de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj