Supa de rosii este foarte simplu de preparat. Puteti folosi rosii proaspet sau bulion ori rosii din conserva.
Supa de rosii este foarte simplu de preparat. Puteti folosi rosii proaspete sau bulion ori rosii din conserva.
Se spala legumele si se curata. Se pune la fiert ceapa taiata bucati, morcovii taiati rondele, telina taiata sferturi si se lasa sa fiarba circa 30 minute si se paseaza. Se pune din nou la fiert, se potriveste de sare, se adauga zaharul, uleiul si apoi pastele. Se mai fierbe circa 5-6 minute. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat
Supa de rosii se serveste calda.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii