Morcovul si patrunjelul se curata, se spala si se dau pe razatoare iar ceapa se toaca marunt. Se adauga toate intr-un vas cu capac in care s-a pus un
Morcovul si patrunjelul se curata, se spala si se dau pe razatoare iar ceapa se toaca marunt. Se adauga toate intr-un vas cu capac in care s-a pus unt si ulei, pe foc mic si se lasa sa se inmoaie. Separat, se spala bine orezul si se pune peste legume, dupa care se toarna apa. Se lasa totul sa fiarba, dupa care se adauga laptele acru amestecat cu lingura. Cand incepe sa dea in clocot se adauga mararul tocat.
Se serveste cu smantana pusa in farfurie.
Alte retete:
Bors de urzici
Ciorba de potroace
Supa de rosii cu galuste
Intai am testat reteta Ksenyei anul trecut, iar acum am zis ca este cazul sa va prezint si reteta pentru ca a fost un...
Visine conservate pentru prajituriOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj