Supa poloneza cu rosii

Pentru supa poloneza cu rosii rosiile se spala si se zdrobesc. Ardeii grasi se curata, se spala si se taie felii. Faina se cerne. Ouale se spala sub jet de apa rece.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • rosii proaspete/conservate - 1
  • 5 kg/750 g
  • supa de oase - 1
  • 5 l sau 1
  • 5 l apa si 3 cuburi MAGGI de vita
  • telina frunze - 1 legatura
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • ardei gras - 150 g
  • zahar - 20 g
  • faina -100 g
  • oua - 3 bucati
  • pasta de tomate - 30 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru supa poloneza cu rosii rosiile se spala si se zdrobesc. Ardeii grasi se curata, se spala si se taie felii. Faina se cerne. Ouale se spala sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Frunzele de telina se spala. Se prepara supa de oase. Ardeii grasi, rosiile si frunzele de telina se fierb in supa. Cand legumele sunt fierte, se paseaza. Din oua, faina, sare si putina apa se prepara o compozitie care se toarna cu un cornet din hartie in supa care fierbe. Se fierbe cca 5-7 minute si se adauga zahar.



Supa poloneza cu rosii se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide