Supa rece de capsune

Supa rece de capsune este cu siguranta adorata de copii, in primul rand pentru ca este o supa dulce. Capsunele spalate si curatate se mixeaza cu zaharul apoi compozitia se trece prin sita.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g capsune
  • 4 linguri zahar
  • 125 ml smantana
  • 2 linguri frisca pt gatit
  • 5 bucati capsune taiate in doua
  • Lamaita/roinita/

Mod de preparare

Capsunele spalate si curatate se mixeaza cu zaharul apoi compozitia se trece prin sita. Se adauga smantana si frisca pentru gatit si se pune pe foc pana da primul clocot. Daca vi se pare ca este prea groasa se poate lungi cu putina apa. Se pune la rece.


La servire, supa rece de capsune, se orneaza cu capsunele taiate felii.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

Am preparat acest cus-cus cu dorinta de a mai schimba putin garnitura de langa friptura de pui. Am avut emotii, nestiind daca...

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca