Se toaca fin ceapa, usturoiul, ardeiul gras, ardeiul iute si busuiocul. Se pun intr-un vas si se amesteca cateva secunde cu mixerul. Se pun rosiile ta
Se toaca fin ceapa, usturoiul, ardeiul gras, ardeiul iute si busuiocul. Se pun intr-un vas si se amesteca cateva secunde cu mixerul. Se pun rosiile taiate marunt si sucul de rosii in vas. Se amesteca pana devine piure. Se adauga restul de ingrediente, in afara de busuioc si se amesteca in continuare. Se adauga uleiul de masline. Se rastoarna compozitia intr-un vas mare si se pune la rece, amestecand din cand in cand. Se toarna supa in boluri si se presara peste fiecare portie, busuioc tocat. Se serveste cu paine prajita.
Pentru cei care consuma produse lactate, pot adauga iaurt.
Perfecte pentru o gustarica sau pentru pachetelul de la scoala!
Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian StyleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj