Se toaca fin ceapa, usturoiul, ardeiul gras, ardeiul iute si busuiocul. Se pun intr-un vas si se amesteca cateva secunde cu mixerul. Se pun rosiile ta
Se toaca fin ceapa, usturoiul, ardeiul gras, ardeiul iute si busuiocul. Se pun intr-un vas si se amesteca cateva secunde cu mixerul. Se pun rosiile taiate marunt si sucul de rosii in vas. Se amesteca pana devine piure. Se adauga restul de ingrediente, in afara de busuioc si se amesteca in continuare. Se adauga uleiul de masline. Se rastoarna compozitia intr-un vas mare si se pune la rece, amestecand din cand in cand. Se toarna supa in boluri si se presara peste fiecare portie, busuioc tocat. Se serveste cu paine prajita.
Pentru cei care consuma produse lactate, pot adauga iaurt.
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti