Pentru supa sanatoasa de fasole uscata se alege fasolea, se spala bine si se pune la fiert in apa rece. Cand fasolea este veche ca sa fiarba mai repede.
Pentru supa sanatoasa de fasole uscata se alege fasolea, se spala bine si se pune la fiert in apa rece. Cand fasolea este veche ca sa fiarba mai repede, se pune de cu seara in apa calduta ca sa se inmoaie. A doua zi se varsa apa si se aseaza la foc cu apa rece. Dupa cateva clocote, se varsa apa si se pune din nou la foc cu apa fierbinte neaparat. Dupa ce fasolea a dat in cateva clocote, se introduce ceapa, morcovul si ardeiul, care au fost curatate, spalate si tocate marunt, si se lasa sa fiarba mai departe la foc potrivit, pana cand boabele de fasole s-au inmuiat complet. Se oparesc rosiile, se curata de coaja si de samburi, se taie in feliute mici si se adauga in supa odata cu untdelemnul si sarea. Se mai lasa sa fiarba 5-10 min. la foc slab, caci fasolea se prinde repede pe fund.
Se serveste supa presarata pe deasupra cu patrunjel si marar, tocate marunt.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti