Supa sanatoasa din legume de vara

Pentru supa sanatoasa din legume de vara se curata legumele, se spala bine in mai multe ape, se portioneaza, daca este cazul, apoi se pun la fiert. Supa este foarte usoara si gustoasa.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • apa (2l)
  • ceapa (1 buc)
  • dovlecel
  • mazare (o mana)
  • conopida (6 buchetele)
  • rosii (3-4 buc.)
  • sare
  • telina (1/2 buc)
  • varza (2 frunze)
  • verdeata.

Mod de preparare

Pentru supa sanatoasa din legume de vara se curata legumele, se spala bine in mai multe ape, se portioneaza, daca este cazul, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa rece. Se fierb la foc domol. Cand zarzavatul este fiert, se adauga rosiile si sarea. Rosiile nu se pun de la inceput, deoarece ingreuneaza fierberea celorlalte legume. Cand zarzavatul este foarte bine fiert, se strecoara supa. In castronul in care se serveste, se pune un galbenus de ou, se bate bine cu furculita se adauga smantana, care se amesteca bine cu galbenusul. Se toarna apoi supa in castron, amestecand continuu pana se desarta toata supa. Pe deasupra se presara patrunjel verde tocat marunt.

 


Supa cu legume de vara serveste la masa cu crutoane si smantana.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Carnati in sos de ceapa si ardei

Carnati in sos de ceapa si ardei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca