Pentru supa simpla de verdeturi verdeturile, spalate bine si taiate marunt, se inabusa cateva minute in unt, dupa care se pune faina, se amesteca si se toarna cite putina apa.
Pentru supa simpla de verdeturi verdeturile, spalate bine si taiate marunt, se inabusa cateva minute in unt, dupa care se pune faina, se amesteca si se toarna cite putina apa. Dupa ce s-a adaugat apa necesara, se mai lasa sa fiarba inca 15-20 minute.
Cand se serveste, se pune in fiecare farfurie o bucatica de unt proaspat.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii