Legumele se curata si se maruntesc: prazul se taie felii subtiri, morcovii se dau pe razatoate, cartofii se taie cubulete mici iar varza se taie subt
Legumele se curata si se maruntesc: prazul se taie felii subtiri, morcovii se dau pe razatoate, cartofii se taie cubulete mici iar varza se taie subtire. Se pun intr-un vas cu apa, sare si unt, morcovii, prazul si varza. Se lasa vasul acoperit si se lasa sa se inmoaie bine legumele. Se adauga apoi cartofii si se mai adauga apa. Se fierbe amestecand din cand in cand. Cand toate legumele sunt fierte se adauga 2 linguri de smantana si se ia de pe foc.
Supa se serveste cu patrunjel verde presarat deasupra.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Supa de rosii
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa