Fasolea se spala si se pune la fiert. Separat, se caleste ceapa, apoi se adauga restul de legume curatate si taiate cubulete. Se adauga pasta de rosi
Fasolea se spala si se pune la fiert. Separat, se caleste ceapa, apoi se adauga restul de legume curatate si taiate cubulete. Se adauga pasta de rosii si de ardei, sare, piper si se toarna amestecul in vasul cu fasolea. Se fierbe totul la foc potrivit, pana se inmoaie toate legumele.
Inainte de servire se adauga cimbrul.
Alte retete culinare:
Supa de galuste Ciorba radauteana
Gemul de prune este preferatul familiei noastre, iar de ceva timp eu sunt responsabila cu prepararea lui pentru ca ai mei...
Gem de prune (reteta video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa