Fasolea se spala si se pune la fiert. Separat, se caleste ceapa, apoi se adauga restul de legume curatate si taiate cubulete. Se adauga pasta de rosi
Fasolea se spala si se pune la fiert. Separat, se caleste ceapa, apoi se adauga restul de legume curatate si taiate cubulete. Se adauga pasta de rosii si de ardei, sare, piper si se toarna amestecul in vasul cu fasolea. Se fierbe totul la foc potrivit, pana se inmoaie toate legumele.
Inainte de servire se adauga cimbrul.
Alte retete culinare:
Supa de galuste Ciorba radauteana
Un desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le...
Cheesecake cu jeleu de piersiciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj