Pentru supa taraneasca simpla cu cartofi se prajeste ceapa taiata marunt. Cand s-a rumenit se adauga rosii curatate si taiate marunt.
Pentru supa taraneasca simpla cu cartofi se prajeste ceapa taiata marunt. Cand s-a rumenit se adauga rosii curatate si taiate marunt. Se continua prajitul, adaugindu-se 1 lingura de faina si 1 lingurita de boia de ardei. Se stinge totul cu 3 litri de apa fierbinte. Cand supa a inceput sa fiarba, se adauga cartofii taiati in cuburi mici (sau fidea), se lasa sa mai dea un clocot si se adauga 1 ½ pahar lapte fierbinte. Se fierbe pana cand sint gata cartofii. Se ia de pe foc si se presara cu patrunjel verde taiat marunt.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti