Pentru supa taraneasca simpla cu cartofi se prajeste ceapa taiata marunt. Cand s-a rumenit se adauga rosii curatate si taiate marunt.
Pentru supa taraneasca simpla cu cartofi se prajeste ceapa taiata marunt. Cand s-a rumenit se adauga rosii curatate si taiate marunt. Se continua prajitul, adaugindu-se 1 lingura de faina si 1 lingurita de boia de ardei. Se stinge totul cu 3 litri de apa fierbinte. Cand supa a inceput sa fiarba, se adauga cartofii taiati in cuburi mici (sau fidea), se lasa sa mai dea un clocot si se adauga 1 ½ pahar lapte fierbinte. Se fierbe pana cand sint gata cartofii. Se ia de pe foc si se presara cu patrunjel verde taiat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.