Supa crema de somon

O reteta de incercat.

Portii
6
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de somon

Ingrediente

  • 400 g burta de somon
  • 2 fire praz
  • 5 cartofi
  • 1 morcov mare
  • 400 g ardei copti tinuti in otet
  • 1 tulpina apio
  • sare roz de hymalaia
  • verdeturi de Provence
  • fasii de somon afumat
  • fulgi de chili

Mod de preparare

Curatam legumele, apoi cartofii, prazul si tulpina apio le taiem cubulete iar morcovul rondele.

Indepartam cotorul si semintele ardeilor copti si ii taiem fasii.

Intr-o oala incapatoare punem prazul la calit si dupa 2-3 minute,apio si morcovul.

Dupa alte cateva minute, in care amestecam adaugam cartofii si acoperim legumele cu apa.

Cand legumele sunt aproape fierte adaugam burta de somon, apoi fasiile de ardei copti.

Dupa ce au fiert toate ingredientele luam oala de pe foc, le scoatem din supa si dupa ce se racoresc, alegem oasele de somon,daca sunt. Blendam toate legumele adaugand cate un polonic de supa, pana ajungem la consistenta dorita.

Asezonam cu sare roz de Hymalaia si cu verdeturi de Provence. Servim cu fasii de somon afumat si optional cu fulgi de chili.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...