Aspic

Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aspic avem nevoie de carne, zarzavat si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne:
  • picioare de vitel
  • picioare de vaca
  • cap de porc
  • 500 gr maruntaie de pui sau gaina
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • cimbru
  • foi de dafin
  • 1-2 catei de usturoi
  • 2-3 foi de gelatina

Mod de preparare

Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aspic avem nevoie de carne, zarzavat si condimente. Carnea si maruntaiele de pui se fierb cu ceapa, morcovul si patrunjelul. Se adauga cimbrul, o foaie de dafin si 1-2 catei de usturoi. Se lasa la fiert, pe foc mic, pana ce supa devine cleioasa. Cand este gata, se degreseaza, se strecoara si se lasa sa se limpezeasca. La nevoie se adauga 2-3 foi de gelatina.


Se serveste rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Kokoretsi - Drob de miel in stil grecesc

Kokoretsi- este un preparat specific grecesc. Se gateste mai cu seama de Paste din maruntaie de miel. A fost o mare...

Kokoretsi - Drob de miel in stil grecesc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca