Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aspic avem nevoie de carne, zarzavat si condimente.
Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aspic avem nevoie de carne, zarzavat si condimente. Carnea si maruntaiele de pui se fierb cu ceapa, morcovul si patrunjelul. Se adauga cimbrul, o foaie de dafin si 1-2 catei de usturoi. Se lasa la fiert, pe foc mic, pana ce supa devine cleioasa. Cand este gata, se degreseaza, se strecoara si se lasa sa se limpezeasca. La nevoie se adauga 2-3 foi de gelatina.
Se serveste rece.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti