Bors de loboda cu smantana

Se curata loboda, se spala si se fierbe odata cu orezul in apa cu sare. Cand este aproape gata se adauga borsul fiert, leusteanul si mararul verde. Se

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 legaturi de loboda
  • 1 lingurita de orez
  • 2 linguri de smantana
  • 1/4 l bors
  • sare
  • marar verde
  • leustean

Mod de preparare

Se curata loboda, se spala si se fierbe odata cu orezul in apa cu sare. Cand este aproape gata se adauga borsul fiert, leusteanul si mararul verde. Se drege cu smantana.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...