Bors de oaie cu tarhon

Taiem carnea bucati apoi o prajim intr-o tigaie cu ulei. Punem sare si pier. Din cand in cand stropim carnea cu otet. Cand e rumenita adaugam 4 litri

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg carne de oaie cu os
  • 50 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 2 cepe
  • 1 radacina pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura tarhon
  • 2 linguri orez
  • bors
  • sare si piper

Mod de preparare

Taiem carnea bucati apoi o prajim intr-o tigaie cu ulei. Punem sare si pier.

Din cand in cand stropim carnea cu otet. Cand e rumenita adaugam 4 litri de apa si o lasam sa fiarba la foc potrivit, punem orezul si zarzavatul maruntit. Se lasa sa fiarba pana cand legumele si carnea sunt bine patrunse. Punem borsul dupa gust si verdeata taiata.

Lasam sa mai dea cateva clocote, oprim focul si adaugam tarhonul tocat fin.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de miel cu garnitura de orez

"Retete pascale"

Friptura de miel cu garnitura de orez
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa