Bors de oaie cu tarhon

Taiem carnea bucati apoi o prajim intr-o tigaie cu ulei. Punem sare si pier. Din cand in cand stropim carnea cu otet. Cand e rumenita adaugam 4 litri

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg carne de oaie cu os
  • 50 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 2 cepe
  • 1 radacina pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura tarhon
  • 2 linguri orez
  • bors
  • sare si piper

Mod de preparare

Taiem carnea bucati apoi o prajim intr-o tigaie cu ulei. Punem sare si pier.

Din cand in cand stropim carnea cu otet. Cand e rumenita adaugam 4 litri de apa si o lasam sa fiarba la foc potrivit, punem orezul si zarzavatul maruntit. Se lasa sa fiarba pana cand legumele si carnea sunt bine patrunse. Punem borsul dupa gust si verdeata taiata.

Lasam sa mai dea cateva clocote, oprim focul si adaugam tarhonul tocat fin.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...