Curatam legumele si le taiem in patratele de 1 cm. Le punem pe foc in putin ulei, adaugam sarea, presaram cu faina, prajim putin si adaugam ½ l de
Curatam legumele si le taiem in patratele de 1 cm. Le punem pe foc in putin ulei, adaugam sarea, presaram cu faina, prajim putin si adaugam ½ l de apa. Taiem costita in bucati mici, o spalam si o adaugam la legume. Condimentam cu usturoi pisat si frunze de leustean. Fierbem intr-o oala acoperita 50 de minute pana devine moale. E gata cand carnea aproape se desprinde de os. Dupa fierbere condimetam supa cu lamaile. De fapt aceasta reteta este facuta dupa gusturile locale. Ciorba devine si mai gustoasa daca folosim carne afumata, oase afumate sau si mai simplu daca adaugam un cub cu gust afumat, dar trebuie sa folosim mai multe legume.
Alte retete recomandate
Ciorba de mazare
Ciorba urzici
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa