Ciorba de cocos

Ciorba de cocos este o reteta de ciorba cu carne de pui delicioasa. Ciorba de pui este potrivita pentru o masa de pranz completa.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cocos
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei rosu
  • fidea / taitei/ speghete
  • sare
  • delikat
  • bors proaspat
  • patrunjel
  • marar
  • leustean

Mod de preparare

Speli carnea bine, o pui la fiert si o spumezi foarte bine. Dupa 20 de minute adaugi legumele curatate, spalate si tocat marunt, fara ardei si lasi in continuare la fiert.
Dupa ce a mai fiert carnea cu zarzavatul adaugi ardeiul tocat cubulete mici.
Cand carnea este aproape fiarta adaugi borsul cald. Potrivesti de sare si delikat.
Cand toate sunt fierte adaugi fideaua, iar la sfarsit verdeata tocata marunt.

Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt fierberea inabusita si coacerea.


Se serveste calda cu smantana.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...