Ciorba de cocos

Ciorba de cocos este o reteta de ciorba cu carne de pui delicioasa. Ciorba de pui este potrivita pentru o masa de pranz completa.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cocos
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei rosu
  • fidea / taitei/ speghete
  • sare
  • delikat
  • bors proaspat
  • patrunjel
  • marar
  • leustean

Mod de preparare

Speli carnea bine, o pui la fiert si o spumezi foarte bine. Dupa 20 de minute adaugi legumele curatate, spalate si tocat marunt, fara ardei si lasi in continuare la fiert.
Dupa ce a mai fiert carnea cu zarzavatul adaugi ardeiul tocat cubulete mici.
Cand carnea este aproape fiarta adaugi borsul cald. Potrivesti de sare si delikat.
Cand toate sunt fierte adaugi fideaua, iar la sfarsit verdeata tocata marunt.

Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt fierberea inabusita si coacerea.


Se serveste calda cu smantana.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...