Se curata conopida si lasa in apa cu sare. Am facut din jumatate o mancarica dupa cum urmeaza: 1. am calit morcov si ceapa; 2. am stins cu nitica supa
Se curata conopida si lasa in apa cu sare.
Am facut din jumatate o mancarica dupa cum urmeaza:
1. am calit morcov si ceapa;
2. am stins cu nitica supa si am adaugat tacamuri de pui, apoi am lasat sa fiarba bine - bine;
3. am pregatit un sos de rosii in care am mai pus piper, usturoi si boia;
4. am scos resturile de tacamuri, si-a ramas zeama care fierbea in care am pus sucul de rosii si am mai lasat iarasi pana a fost aproape gata;
5. apoi am adaugat buchetele intregi de conopida si am pus capacul (cam 20 de minute) si la final am presarat patrunjel;
Reteta propusa de BD.
Am gasit niste lipii la supermarket si nu am rezistat tentatiei de a le cumpara, gandindu-ma ca o sa fac eu ceva cu ele...iar...
Shaorma cu piept de puiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj