Ciorba de conopida

Se curata conopida si lasa in apa cu sare. Am facut din jumatate o mancarica dupa cum urmeaza: 1. am calit morcov si ceapa; 2. am stins cu nitica supa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida; morcov ; ceapa; tacamuri pui; boia
  • sare
  • piper;patrunjel

Mod de preparare

Se curata conopida si lasa in apa cu sare.

Am facut din jumatate o mancarica dupa cum urmeaza:

1. am calit morcov si ceapa;

2. am stins cu nitica supa si am adaugat tacamuri de pui, apoi am lasat sa fiarba bine - bine;

3. am pregatit un sos de rosii in care am mai pus piper, usturoi si boia;

4. am scos resturile de tacamuri, si-a ramas zeama care fierbea in care am pus sucul de rosii si am mai lasat iarasi pana a fost aproape gata;

5. apoi am adaugat buchetele intregi de conopida si am pus capacul (cam 20 de minute) si la final am presarat patrunjel;

Reteta propusa de BD.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Shaorma cu piept de pui

Am gasit niste lipii la supermarket si nu am rezistat tentatiei de a le cumpara, gandindu-ma ca o sa fac eu ceva cu ele...iar...

Shaorma cu piept de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca