Ciorba de perisoare

Intr-o oala cu apa se pun la fiert morcovul, ardeii, telina si rosiile taiate marunt si se adauga si o lingurita de delikat. Intre timp se amesteca ca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. carne tocata
  • 1-2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 rosii
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 2 felii paine
  • 2 linguri gris
  • 1 ou
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 lingurite delikat
  • tarhon
  • coriandru
  • o lingurita pasta de tomate
  • sare de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa se pun la fiert morcovul, ardeii, telina si rosiile taiate marunt si se adauga si o lingurita de delikat. Intre timp se amesteca carnea tocata cu feliile de paine inmuiate in apa si stoarse, grisul, ceapa tocata marunt, oul, tarhon, coriandrul pisat, pasta de tomate si delikatul. Se modeleaza perisoarele si se da usor drumul in ciorba care a dat in clocot. Se mai lasa sa fiarba 30 min. si se potriveste de sare. Inainte de a lua ciorba de pe foc se presara patrunjel tocat si se acreste cu sare de lamaie dupa gust.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa