Se pune puiul la fiert cu putin delikat. Dupa ce e fiert bine se scoate si se curata toata carnea de pe oase. Se inlatura si pielita. Se taie bucatele
Se pune puiul la fiert cu putin delikat. Dupa ce e fiert bine se scoate si se curata toata carnea de pe oase. Se inlatura si pielita. Se taie bucatele mici si se pune in zeama in care se fierbe puiul. Se da intr-un clocot, apoi se ia de pe foc. Se bate ouale bine si se adauga smantana. Dupa ce s-a mai racit putin fiertura de pui se adauga compozitia de oua cu smantana. Daca e clocotita se va imbranzi de aceea e bine sa o lasi sa se mai raceasca. Se da morcovul pe razatoarea mica si se prajeste in ulei. Dupa ce s-a prajit strecori si uleiul, se adauga in ciorba. Din usturoi se face un mujdei.
Se serveste cu mujdeiul de usturoi si smantana dupa preferinta.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti