Ciorba de vitel a la Mirela

Se spala carnea, se pune la fiert, dupa ce am luat spuma adaugam legumele taiate sau date pe razatoare dupa ce au fiert se pune fideaua, rosiile in bu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o ceapa
  • un morcov
  • un dovlecel
  • 2-3 cartofi
  • un ardei gras delikat patrunjel
  • leustean
  • bors si o cutie de rosii in bulion
  • telina
  • carnea
  • fidea

Mod de preparare

Se spala carnea, se pune la fiert, dupa ce am luat spuma adaugam legumele taiate sau date pe razatoare dupa ce au fiert se pune fideaua, rosiile in bulion si delikatul cind este aproape gata se adauga patrunjelul si se sareaza ciorba si se adauga borsul (se fierbe separat). La sfarsit dupa ce fierbe se adauga leustean maruntit.
Se poate servi cu smintana si ardei iute sau cine vrea si o mamaliguta calda!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...