Ciorba "Padis"

Pentru ciorba "Padis" in apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si tatiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci proaspete
  • 1 legatura zarzavaturi
  • 1
  • 5 l lapte
  • 400 gr smantana
  • 1/2 apa
  • 2 oua
  • sare
  • piper boabe
  • 1 frunza dafin
  • 2 fire cimbru
  • 10-12 catei usturoi
  • 1 ardei iute
  • 1 gogosar
  • bors pentru acrit.

Mod de preparare

Pentru ciorba "Padis" in apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si tatiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete. Peste aproximativ 30 minute se adauga laptele, usturoiul pis at si condimentele; se fierbe in continuare la foc mic inca 30 minute. Ouale batute cu simintina se adauga cand se ia de pe foc, la fel si borsul.


Ciorba se serveste cu ardei iute si optional, smantana frecata cu galbenus de ou.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa