Ciorba "Padis"

Pentru ciorba "Padis" in apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si tatiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci proaspete
  • 1 legatura zarzavaturi
  • 1
  • 5 l lapte
  • 400 gr smantana
  • 1/2 apa
  • 2 oua
  • sare
  • piper boabe
  • 1 frunza dafin
  • 2 fire cimbru
  • 10-12 catei usturoi
  • 1 ardei iute
  • 1 gogosar
  • bors pentru acrit.

Mod de preparare

Pentru ciorba "Padis" in apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si tatiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete. Peste aproximativ 30 minute se adauga laptele, usturoiul pis at si condimentele; se fierbe in continuare la foc mic inca 30 minute. Ouale batute cu simintina se adauga cand se ia de pe foc, la fel si borsul.


Ciorba se serveste cu ardei iute si optional, smantana frecata cu galbenus de ou.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii